Onlinekurskurs i självmedkänsla
COmpassion mind training

Sommarkampanj! 20% rabatt om du skriver in koden: Sommar


Rabatt vid minst 3 som anmäler sig samtidigt. Maila mig för rabattkod.


Om du redan gått kursen och vill ha den förlängd ett halvår, maila mig för 50% rabatt.


info om kursen
 

Ord från tidigare deltagare på kurser:

"Sofia själv både manifesterar och visar hur medkänsla/ compassion kan följa dig i din vardag. Med närvaro och lugn guidar hon dig in i övningarna som sprider tillit och trygghet.  
 
”Jag fick konkreta verktyg och övningar som har varit till hjälp för mig, dels i svåra livssituationer men också för att hantera "vardagsbekymmer". Medkänsla är för mig inte bara ett verktyg utan också ett förhållningssätt till de existentiella utmaningar som livet bär med sig. 
Sofia som ledare har väckt mitt förtroende från början. Hon ger intryck att leva som hon lär samt utstrålar harmoni och integritet. Jag tycker att hon är pedagogisk och har förmåga att skapa bra balans mellan teori och praktik.” 


De senaste åren har en ny typ av träning för hjärnan uppmärksammats i Sverige, Compassion Mind Training. Med hjälp av denna metod kan vi träna oss i ett vänligt och förstående förhållningssätt mot oss själva och på det sättet minska stress och öka välmående. Genom visualiseringsövningar och konkreta förändringar i vardagen så tränar du din hjärna i trygghet och lugn. 

För vem
Metoden passar dig som är självkritisk, upplever mycket stress, oroar dig och/eller har höga krav på dig själv. Samt dig som allmänt vill jobba med mental träning för att öka din hälsa. 

Du kommer lära dig

  • Hur vår hjärna fungerar och skapar problem för oss
  • Vad medkänsla/compassion är, hur vi kan träna det, vad som kan blockera
  • Självmedkänsla, medkänsla till och från andra
  • Praktiska övningar 
  • Hur du får in medkänsla i din vardag
Du kommer utveckla färdigheter inom
Mindfulness – träning i medvetenhet och uppmärksamhet
Lugn och trygghet – utveckla en lugnande andningsrytm och använda kroppen för att komma i kontakt med lugn och trygghet
Medkänsla – att kunna ta hand om och hjälpa sig själv vid svårigheter och utmaningar

Praktisk info
Kursen är en webbkurs. Den går att göra som ett 8-veckorsprogram eller i egen takt. 
Den går även att göra i kombination med en CFT-terapi. Kursen består till mesta dels av korta videoklipp tillsammans med praktiska övningar.

Pris
995 kr (privatperson inkl moms, företag exkl moms)
 
Kursledare:
Kursen hålls av Sofia Viotti, leg.psykolog och författare till boken Compassionfokuserad terapi. Sofia är utbildad av leg.psykolog och professor Paul Gilbert som har skapat metoden. Hon har ett Post Graduate Certificate i CFT från Derby University och är därmed en av fyra svenskar som är certifierad CFT-terapeut.

Sofia har under flera år arbetat med CFT i klientarbete och skapat och hållit grupper i Compassion Mind Training. Hon har de senaste åren föreläst och hållit kurser om CFT runt om i Sverige, samt gjort en studie vid KI på ett 8-veckorsprogram. Hon handleder i CFT på Karolinska Institutet.